Visjon


 

mimijumi spesialiserer seg på design og produksjon av spedbarns produkter. mimijumi ble stiftet i januar 2008 av to psykiatere, og en industriell designer, med det mål å skape nye produkter som vil revolusjonere foreldre prosessen.

Hver detalj på et Mimijumi produkt vurderes og utformes med høy fokus på detaljer, som igjen resulterer i best mulig kvalitet.
Denne tenkning og det håndverk som kreves for å lage våre produkter er en del av mimijumi`s DNA som inkluderer design og ingeniørprosessen, trygghet rundt produksjonsprosessen inklusive produksjonsutstyret, hele veien til det endelige produktet står i butikkhyllene.

mimijumi tar hensyn til og betydningen av analoge design- prosesser, og setter dette inn i den digitale verden. Gjennom dette skaper mimijumi sitt eget visuelle utseende som ser utrolig behaglig og rolig ut, men likevel raffinert i sitt uttrykk. Alt dette arbeidet er gjort for å tiltrekke kunder som er villig til å se mer enn et par fargede overflater, kunder som ønsker noe utover det vanlige.
Disse kundene vil istedet se og forstå kvaliteten og håndverket i det kjøpte mimijumi produkt.

 

 

Om Oss Presse Tilbakemelding Personvern Vilkår Distributør Hjelp Kontakt
Copyright © mimijumi NO. Alle rettigheter reservert.